Informace o zpracování osobních údajů pro službu Newsletter

  1. Společnost Dejsivino, s.r.o. IČ 05540151 se sídlem Jeseniova 2852/18, Žižkov, 130 00 Praha 3, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, v oddílu C., vložka 264936, (dále jen „Správce“), ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovává následující osobní údaje:
    • e-mailovou adresu
  2. E-mailová adresa bude zpracována za účelem zařazení do databáze pro zasílání obchodních sdělení. E-mailovou adresu je nutné zpracovat pro účely zasílání obchodních sdělení.

    Výše uvedené osobní údaje budou za tímto účelem Správcem zpracovávány po dobu 3 let od udělení souhlasu, pokud tuto dobu neprodloužíte.

  3. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek zastavení zasílání obchodních sdělení.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro něj mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    • a. e-mailové rozesílky, společnost ECOMAIL.CZ, s.r.o., se sídlem Praha - Braník, Na Mlejnku 764/18, PSČ 147 00, IČ: 02762943

    • b. poskytovatel webhostingových služeb, společnost WEDOS Internet, a.s., se sídlem Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, IČ: 28115708,

    • c. správce webových stránek, David Jeřábek, se sídlem Bryksova 946, Praha 9, 198 00 Praha 9, IČ: 03883345

    • d. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.

  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů - výmaz Správce provede, pokud tento výmaz není v rozporu s právními předpisy nebo jeho oprávněnými zájmy,

    • na přenositelnost údajů a právo požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud má za to, že jeho práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování jeho osobních údajů v rozporu s Nařízením.