Znáš ten moment, kdy si přivoníš ke skleničce ryzlinku a první, co tě napadne, není broskev, květ ak...
Novinky
V srdci Veselí nad Moravou, jen pár kroků od Baťova kanálu, sídlí mladé a odvážné vinařství DOG IN DOCK. Od roku 2017 spojuje moravskou tradici s moderním přístupem, kreativitou a láskou k vínu.
Vína s charakterem a nápadem
DOG IN DOCK nabízí originální vína, která tě nepřestanou bavit. Každá láhev má svůj styl a emoci. A etikety? Ty vznikly ve spolupráci s britským ilustrátorem Ashley Percivalem, takže poznáš DOG IN DOCK už z dálky.
Mezi jejich vína patří například:
-
Frankovka bílá 2021 – svěží bílé s jemnými tóny ovoce.
-
Cuvée Pinot – moderní cuvée s lehkou elegancí a pitelností, ideální ke sdílení. (Náš největší favorit!)
-
Pálava 2022 – aromatické a výjimečně voňavé víno pro milovníky výrazných chutí. (Tak trochu jiná Pálava, než jste zvyklí 😎)
Moderní technologie, šetrná práce
Vinařství sází na netradiční postupy, poctivou ruční práci a pečlivé zpracování hroznů. Každá šarže je malá, jedinečná a dělaná s důrazem na rovnováhu a charakter vína – žádné masovky, ale vína s tváří.
Vinohrady a areál s vizí
DOG IN DOCK buduje svůj vlastní areál v Zámecké ulici, přímo u přístavu Baťova kanálu. V roce 2020 zde vysadili první vinohrad, který je dnes přístupný veřejnosti. Plánují tu prostor pro víno, kulturu i odpočinek – včetně historické Oranžerie a Zámeckého parku.
Ubytování a bistro u kanálu
Chceš si vychutnat víno přímo na místě, kde vzniká? DOG IN DOCK nabízí stylové ubytování v apartmánech u vody. Součástí je také bistro s lokálními specialitami, ideální místo pro ochutnávku, brunch nebo večerní posezení s vínem v ruce.





Autentický suchý cider ve stylu natur brut, kde kvasinky zkonzumují většinu cukru – zbytek by možná odhalil jen děda Mráz. Ten by mohl teoreticky cider podchlazením zastavit i v kvašení sladkého moštu, ale my kvasíme ve sklepě při 10 °C, takže moc cukru nečekejte. Kvašení probíhá divoce, přirozeně se objevující kvasinky vedou konkurenční boj o sladké živiny v jablečné šťávě. Po ukončení fermentace cider necháme dlouho sedimentovat a čistit, dokud není zcela průzračný. Pro podporu přirozené stability přidáváme při lahvování kapku propolisové tinktury, což chrání cider před kyslíkem. Kvasinky také produkují oxid uhličitý, který částečně uniká, vytvářející tichá vína s několika málo bublinkami na dně vaší sklenice – očekávejte jen občasné jemné perlení.
Skladujte v chladu a otvírejte vychlazené!
Vážení milovníci vín z našeho e-shopu Dejsivino.cz,
s radostí vám oznamujeme, že pro ještě větší pohodlí při nákupu vašich oblíbených vín jsme pro vás zřídili nové výdejní místo našeho e-shopu Dejsivino.cz přímo v srdci Prahy 4, v elegantních prostorách Studio Berenika. Nyní si můžete vaše online objednávky vyzvednout snadno a rychle, a to bez dodatečných poštovních poplatků.
Adresa:
SStudio Berenika
Olbrachtova 1063/10
140 00 Praha 4
Otevírací doba pro výdej objednávek:
Pondělí - Pátek: 8:00 - 19:00
Sobota/Neděle: Zavřeno
Pro jakékoli dotazy nebo další informace nás neváhejte kontaktovat na info@dejsivino.cz nebo na čísle 721 434 181. Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám příjemné nakupování a ještě lepší požitek z vašeho oblíbeného vína.
S úctou,
Tým Dejsivino.cz
Zakladateli tohoto vinařství (založeného 11. dubna 2022) jsou Zdeněk Jonáš a Jiří Holec. K týmu patří také Ing. Veronika Holcová a Jarka Holcová. V letech 2022 a 2023 došlo k kompletní přestavbě a modernizaci vinařství, které se nachází v obci Bavory, přímo pod malebnou Pálavou.
Vinice o rozloze 2 hektary se rozprostírají v oblastech Maliny a u Rybníčka. Vinařství pod Pálavskými vrchy se zaměřuje na pěstování tradičních odrůd typických pro Pálavskou oblast, mezi něž patří Tramín červený, Pálava, Ryzlink rýnský, Ryzlink Vlašský, Zweigeltrebe, Rulandské modré, Neuburg a Veltlínské Zelené.
Proces vinohradnictví a vinařství je prováděn s péčí a láskou, přičemž až 90 % prací je vykonáváno ručně, včetně sběru hroznů. Zpracování hroznů a tekutin je realizováno s využitím moderních technologií.
Vina zrají v historickém, sto let starém vinném sklepě a v sudech vyrobených z akátového dřeva. Roční produkce vinařství dosahuje přibližně 10 000 lahví a zahrnuje bílá, červená, růžová i perlivá vína.
Návštěvníkům nabízejí posezení v interiéru sklípku s krbem pro 25 osob a venkovní posezení pro 50 osob. Díky kuchařským dovednostem pana Zdeňka Jonáše je možné ochutnat široký výběr pokrmů, včetně bufetů, tapas a grilovaných specialit.
Na podzim je možné degustovat domácí uzeniny, klobásy, sýry a další produkty z naší udírny, včetně sirupů, pražených dýňových semínek, marmelád a chutney. Degustace se nabízí jak v prostorách vinařství, tak externě. Přesvědčíme vás, že magie degustace začíná přímo ve vinici s ohromujícím výhledem na Pálavu.
Co se týče interní organizace, Jiří Holec zastřešuje provoz strojů a práce ve vinici. Zdeněk Jonáš se věnuje výrobě vína, vaření, marketingu a degustacím. Ing. Veronika Holcová má na starosti administrativu, obsluhu, marketing a výzdobu, zatímco Jarka Holcová se stará o vinice, pečení, výrobu marmelád a péči o zahrady. Celý tým se podílí na různých činnostech podle potřeby a zajišťuje tak plynulý provoz vinařství.

Jsem rád, že spolupráce pokračuje i letos a můžeme oznámit prodej nového ročníku u nás na Dejsivino.cz. Nejen vína, ale i sekty ze Salay Winery jsme s Ovinena.cz hodnotili hodně vysoko – bit.ly/43kFi1P


Morava je mnoho let známá jako oblast s bohatou tradicí vinařství a výrobou kvalitních vín. Vína z této oblasti mají své jedinečné charakteristiky a jsou oblíbená jak mezi domácími, tak mezinárodními vinařskými znalci. Novým významným zástupcem do e-shopu Dejsivino.cz jsou vína z renomovaného vinařství Thaya z Havraníků.
Vinařství Thaya nabízí rozmanitý sortiment vín, která vynikají svou kvalitou a charakterem. Na e-shopu Dejsivino.cz naleznete širokou škálu jejich vín, od svěžích bílých vín, jako je Ryzlink rýnský, Sauvignon nebo Veltlínské zelené, po elegantní červená vína, jako je Frankovka nebo Zweigeltrebe. Každá láhev z Vinařství Thaya je svým způsobem unikátní a přináší skvělý zážitek pro vaše chuťové buňky.
Technolog Jakub Smrčka nepochází z vinařské rodiny, k vínu měl blízko už od dětství. Nakonec tento vztah proměnil v celoživotní vášeň. Vystudoval Vinařství a vinohradnictví na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity a pracoval jako šéf výroby v jednom z největších vinařství v České republice. Rukama mu každoročně proteklo 3,5 milionu litrů vína.
Spolupráce mezi vinařstvím Thaya z Havraníků a e-shopem Dejsivino.cz znamená, že můžete mít tyto vynikající moravská vína přímo u vás doma. Stačí si u nás na Dejsivino.cz objednat své oblíbené lahve s víny Thaya! :)
Pro klienty z Modřan a okolí jsme domluvili možnost odběru v prodejně květin Family Flowers. Můžete si zde vyzvednout nejen víno, ale rovnou koupit krásnou kytku.
Family Flower sídlí na adrese Branická 18, Praha 4 - Modřany. Otvírací doba je od pondělí do soboty (8-19 hodin) i v neděli (9-19 hodin).
Pozor! Minimální hodnota objednávky pro dopravu zdarma je 500 Kč.
Platbu je nutné realizovat převodem (na účet: 5125128/5500) nebo platbou kartou na e-shopu před vyzvednutím vín.
Obyvatelé Karlína a pracovníci v blízkých kancelářích zbystřete! Domluvili jsme pro vás nové výdejní místo v krásné prodejně BUFÁČEK.COM :)
Zde si můžete víno nejen vyzvednout, ale rovnou si k nim koupit i mnoho zajímavých dobrot z domácího řeznictví ČEJKA! Tedy win-win situace!
Bufáček najdete na adrese Vítkova 30, Praha 8 – Karlín a otevírací doba je od pondělí do pátku (11 - 19:30 hodin).
Pozor! Platbu je nutné realizovat převodem (na účet: 5125128/5500) nebo platbou kartou na e-shopu před vyzvednutím vín.