WORMUP
SUŠENÍ ČERVÍCI JAKO VHODNÉ JÍDLO K VÍNŮM
Sušení červíci jsou fantasticky křupaví, na rozdíl od chipsů však nejsou smažení na oleji, ale sušení horkým vzduchem, neobsahují žádný cukr, laktózu, antibiotika, jsou bez chemie a bez konzervantů. Potraviny z hmyzu obsahují ryzí protein a mnoho blahodárných minerálů. Můžete si vyzkoušet různé párování toho zajímavého jídla s vínem. Červíky doporučujeme k aromatizovaným vínům jako je Pálava, Tramín nebo Irsai Oliver. Výborně se hodí k Rosé vínům, například Rulandskému modrému či Frankovce. U červíků s výrazným kořením (chilli, kari a česnek) doporučujeme mohutnější červená vína jako jsou Merlot nebo Malbec. Vyzkoušejte různé varianty a kombinace a sami uvidíte, co vás bude nejvíc bavit. :)