Crémanty

Crémant je druh šumivého vína, které se vyrábí ve Francii. Název "Crémant" je chráněn zákonem a smí být používán pouze k označení šumivých vín vyrobených v určitých regionech Francie a vyrobených v souladu se specifickými vinařskými metodami. Šumivá vína Crémant se obvykle vyrábějí tradiční metodou Champagne a jsou známá pro své jemné bublinky, krémový pocit v ústech a vyváženou kyselost. Nejznámějších regiony pro produkci Crémantu jsou Alsasko, Burgundsko a Loire.

2 položek celkem
Jean Philippe
415 Kč

Naprosto skvělý Crémant! Chuť je živá, strukturovaná s nádechem medu.

+ další
1225/BRU
Léonce Bocquet Crémant
345 Kč

Krásný Crémant s mohutným perlením.

+ další
1534/BRU

Rozdělení šumivých vín podle obsahu cukru:

Brut nature – Obsah cukru je nižší než 3 g na 1 litr. Údaj lze užít pouze na produkty, kterým po druhotném kvašení nebyl dodán žádný cukr.
Extra brut – Obsah cukru se pohybuje mezi 0 a 6 g na 1 litr.
Brut – Obsah cukru je nižší než 12 g na 1 litr.
Extra dry – Obsah cukru se pohybuje mezi 12 a 17 g na 1 litr.
Dry – Obsah cukru se pohybuje mezi 17 a 32 g na 1 litr.
Demi-sec – Obsah cukru se pohybuje mezi 32 a 50 g na 1 litr.
Doux – Obsah cukru je vyšší než 50 g na 1 litr.

Doprava zdarma
Doprava zdarma
při objednání nad 1999 Kč
Široká nabídka
Široká nabídka
tuzemských i zahraničních vín
Telefonicky poradíme
Telefonicky poradíme
721 434 181
Vína od malých vinařů
Vína od malých vinařů
která jinde neseženete